top of page

ABOUT

Behöver du hjälp med ett textreportage eller en kommunikationsstrategi? Fryser du och behöver en riktigt skön och hållbart producerad ulltröja? Kanske är du intresserad av att veta mer om hur vi kan ställa om till en grönare bioekonomi? Eller tappar du byxorna och behöver ett bälte? Konstigt nog kan jag hjälpa dig med allt detta. Och antagligen lite till.

Med en bred bakgrund inom olika sorters kommunikationsuppdrag, för vitt skilda företag och ändamål, har olika projekt och verksamheter sakta växt fram. Det här är ett försök att samla alla brokiga ägg i en och samma korg. Dels arbetet som frilansskribent men också hjärteprojektet E.SALMONSON, som fokuserar på svensktillverkade kläder.

I menyn finns blandade projekt inom vitt skilda områden. Under "Writing" kan du till exempel se och läsa ett axplock frilansuppdrag (sidan uppdateras kontinuerligt), under "E.SALMONSON" kan du läsa mer om de olika textila projekten. 

 

Hjärtareds Äng är den släktgård som får agera tak för allt detta vansinne, det är ett projekt större än alla andra – men också det absolut roligaste. 

Jag letar hela tiden efter nya uppdrag och projekt. Har du frågor eller funderingar är du alltid välkommen att kontakta mig, förslagsvis via kontaktformuläret

bottom of page